Dobrý den,
je mi 32 let a mému partnerovi je 42 let.Jsme spolu 3 roky.Mám 4 děti ve věku 15,11,6 a 2 roky.Tři kluky a nejmladší vytoužená holčička.
Již přes 6 let žiji na polosamotě v malém starém domečku o velikosti 2+1,bývalého manžela jsem musela vyplatit a tak jsem si musela vzít dost nevýhodou hypotéku a menší dluhy.
Před rokem můj partner šel do oddlužení,(předtím mi pomáhal finančně)své dluhy měl kvůli bývalé ženě.
Nyní každým dnem můžou přijít exekutoři a vyhodit nás na ulici a vezmou mi děti.
Proto naléhavě prosím někoho jestli nemáte třeba starší domeček po rodičích nebo něco k pronájmu.Dala jsem si všude inzeráty ale bohužel nic.Hledáme podnájem dlouhodobý s tím že první rok jen za údržbu + energie.Do roka by se naše finanční situace měla zlepšit.Najde se zde někdo kdo by mohl pomoci?
Já jsem ještě pár měsíců na mateřské a muž už asi 15 let pracuje na drahách.Jinak je šikovný,umí dost věcí-zedničina,elektrika,spraví cokoliv,já jsem také celkem šikovná a práce se nebojíme.
Nemám žádné příbuzné proto prosím hodné lidi o pomoc v nouzi.Pomůže někdo?Velmi to spěchá.
Pište mi na mail.Doufám,že se někdo najde kdo by mohl pomoci.
beruška