| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkopírovala jsem sem svůj první mail berušce, dám sem ještě ten předposlední (dnes ve 12.34h) (odpovídám na beruščiny otázky).

Ano, reagovala jsi jinak, než jsi měla. Chápu, že můžete být v šílené situaci a mít z toho nervy nadranc. Ale nechápu, proč bys kvůli tomu měla být hrubá na nás. Nechovali jsme se podle vašich představ...no to se možná dalo čekat, opravdu stačilo se normálně, slušně připomenout, můj muž by znova napsal to, co už jsme napsali, ale nenaštval by se. Teď už je pozdě bycha honit, i kdybych si to rozmyslela já, majitel je on a už je definitivně rozhodnutý. Příští rok tam půjde bydlet jedno z našich dospělých dětí.
Titulek na Rodině musí být výstižný, takže je třeba napsat např. Hledám bydlení pro rodinu s dětmi. A zařadit to správně, myslím, že to mělo být v Bazárku, jakože něco hledáš nebo něco nabízíš, zdá se mi to sice nelogické, ale já jsem ty pravidla nevymýšlela. A když diskuzi založíš, tak u ní sedět musíš a musíš reagovat, jinak se stane to, co už se stalo - naštveš lidi, kteří by ti třeba jinak pomohli. Jestli ti můžu poradit, zkus to příště už radši jinde a udělej si na to dostatek času.
Chápu, že jsem byla jediná, kdo se ozval, podobné inzeráty totiž skoro vždycky dávají podvodníci, takže lidi jsou opatrní, jak psala včera v diskuzi jedna, radši prázdný byt než problémy. Chápu lidi, kteří nechtějí pomáhat, my už jsme nalítli pětkrát a stálo nás to vždycky spoustu peněz a nervů.
Pořád děláš to, co jsem ti psala, že dělat nemáš, že to je lidem strašně protivné - snažíš se hrát na city ("moc mě mrzí hlavně kvůli dětem že nám nechcete pomoci."). Nedělej to. Nic tím nezískáš. O dětech jsi už psala, jednou to stačí, kdo má zájem, ten si to pamatuje.
Na tvém místě bych spíš než bydlení zadarmo zkusila hledat místo správce - ti mívají bydlení zadarmo a někdy ještě něco k tomu. Teď třeba hledají kousek od nás správce v jedné vodní elektrárně, ale na to musí být člověk s vysokou školou a praxí. Za chvíli musím odjet, ale až budu mít chvíli čas, můžu se podívat po inzerátech. Podívej se do všech možných inzertních novin, třeba do Annonce (www.annonce.cz). Máš rozpočet? Víš, jaké máš celkově dluhy - včetně úroků, splátky půjček, hypotéku, alimenty...prostě všechno? S tím se dá taky leccos udělat, třeba bys pak mohla na ten první rok nabídnout aspoň nějaký nájem, i když maličký, hned to líp vypadá. Mám známou v Charitě, můžu se zeptat, jaké jsou možnosti, zkusila bych na tvém místě křesťanskou komunitu, kostel, tam lidi bývají víc ochotní pomoct.
Už fakt musím odjet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.