Uf tak sleduji tuto diskusi od včera! Nejdříve jsme nechtěla nic psát, ale teď musím.
Nejdříve mi bylo Beruškovic moc líto a přemýšlela jsem jak jim pomoci. Potom se to tady rozjelo a co začalo padat s Berušky , to je fakt síla. Beruško, takhle sis opravdu k pomoci důkladně zabouchla dveře. Pokud byste opravdu tak moc potřebovali pomoc tak přistoupíte na jakékoliv podmínky a ne, že potom ještě očerňujete Sylvu. Sylvo jsem za Tebe ráda, že jsi zjistila co jsou beruškovic zač takhle brzo než začali u vas bydlet!
Beruško, vám přeju abyste konečně prozřeli a začali se snažit, protože tím, že se budete takhle projevovat nic nezískáte. Sebelítost tady není na místě!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.