Přidat odpověď
Tak ja pridam muj pribeh s kocarem taky za 21 tis.nejmenovane znacky, holandske vyroby ne Quinny, nakonec jsme se teda v obchode/zaroven dealer pro CR a SR dohodli, mela jsem ctyrkolku po 2 mesicich pouzivani s hlub.korbou a novorozencem upadlo predni kolo neslo nasadit, jela jsem 150 km do te prodejny a presne, hlasky jak spatne jsem s kocarem manipulovala, musel dostat ranu na predni napravu, coz s 2 mes. miminem odmitam, a podobne reci, uchyceni bylo take v plastu a tam se to cele hnulo, ma miste opravili, rekla jsem si o zapis reklamace, dali, ale bylo napsano, ze je zamitnuta z duvodu spatneho zachazeni, prekousla jsem to a jela domu, za 14 upadlo druhe a vypadavalo, coz uz jsem nerozdychala a muz volal primo do Holandska, to hodne pomohlo, v prodejne opet cesta tam, koukli na to, a ejhle byla tam mala spinka a znovu, ze o kocar se musim starat, cistit apod. to uz jsem nevydrzela a rozbrecela se a v obchode jsem rekla, ze potreti uz kocar pujde ze strane a nechci ho videt a odesla jsem a nechala tam muze, nakonec se dohodli na vymene za trojkolku, ktera ma predni kolo uchycene cele v kovu, nema se tam co hnout. Reci pri koupi jak je do terenu do snehu atd.ted ani nahodou, ze ho ve snehu znicim. Znam 2 kamaradky co ho taky maji a v poradku, proste jsem asi mela vadny kus a chtela vymenu, je to kocar na dlouho a drahy o nic prece nejde, nebyt telefonatu do Holandska a nebyt meho muze odesla bych odtamtud zase s neporizenou. Ted jsem celkem spokojena, ale stejne kocar stale pozoruju.
Předchozí