Ahoj holky, ja je mam par dnu. Chodim venku hodne s kocarem. Bohuzel se mi stava ze po delsi dobe mne zacnou bolet prsty u nohou jako kdyz ti namrznou a pak vlezes do tepla. Priserna bolest. Ale stavalo se mi to i v jinych botech tak je to spis moji nohou. Ja zase tak vyrazne zmeny necitim (jakoze by mne bolely nohy, zadek a tak) ale jeste tomu davam cas. Taky nevim jestli jsem si koupila ty spravny na chozeni. Mam tyto: http://www.reebok-eshop.cz/easytone/easytone-go-outside-ii-1-355-365-36.html Jmenujou se "Go outside", tak predpokladam, ze jsou to ty na chozeni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.