Nechci se nikoho dotkonout, ale kdo se ptal lidí v soukromém sektoru jak to zvládnou.
Já po mateřské (rozhodli jsme se že budu ještě rok s dětma doma, tudíž bez příjmu), manžel s pidi firmičkou která nám rozhodně nevydělává miliony měsíčně) Část lidí musel propustit ostatním snížil plat a sám několik měsíců nosil 1/4 platu aby firmu udržel a nemusel další lidi propustit.
A koho to zajímá že v soukromém sektoru dostalo hafo lidí výpověd a ostatním se snížil plat třeba o 1/3 aby taky nešli na dlažbu????
Proč mají ve státní sektoru mít výhody oproti zbytku státu se sračkách jsme všichni.
Mě osobně se může nelíbit to že se sníží platy sesrám, hasičům a pod...ano to se mi nelíbí ale sakra kdy už konečně někdo provětrá úřady??
jednu dobu jsem jako dodavtele fungovala pro úřad, to co tam děljí 4 lidi s přehledem by zvládla průměrně zdatná studentka na půl úvazku !!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.