já mám a musím říct, že znova bych si ji nekoupila, mám tak blbě přidělané hořáky, že pod spodní okraj cokoliv co vyteče, zateče a dost blbě se to čistí. Jinak samozřejmě prach na ní jde vidět..
pokud bych si kupovala znovu, tak budu koukat na to, abych tam neměla ty okraje, jak mám teď, aby se prostě dobře udržovala a nejen dobře vypadala.
mám tudle http://www.elektro-kuchyne.cz/plynova-varna-deska-zanussi-zgg64itn jen zapínání mám na boku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.