Já rodila v ústí nad labem (kousek od Teplic) a spokojenost. Od samého počátku byl semnou manžel. Mohla jsem chodit do sprchy, hopsat na balonu, ležet..prostě co jsem uznala za vhodné.Mají tam i vanu na 1. dobu porodní, ale samotný porod už v ní neprobíhá. Porodila jsem ve 2 ráno a do 6 hod. nás nechali na porodním pokoji s manželem a miminkem. Klistýr nenutí. Domů jsem šla za 2 dny a malá byla celou dobu semnou. Nikam ji neodnášeli...od samého počátku jsme byly spolu. Na nadstandartním pokoji neomezené návštěvy, manžel mohl i přespat. Jinak každá rodička má od počátku svůj poko, kde je pocelou dobu od přijetí až po porod. Mohla jsem pít. Nic víc si momentálně nevzpomenu. Jo a epidurál taky dávají, já hoé neměla,ale píchli mi nějakou urychlovačku a byla jsem za ní ráda. v 9 h mě přijmuli a ve 2 se malá narodila. Ulevovala jsem si ve sprše, já byla nadmíru spokojená
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.