kosicku, to je teda blbý. A proč jsi vlastně souhlasila s tím přesunem? Já teda jejich kurz měla, individuální. Ale máš pravdu, že člověk musí opravdu dobře vědět, co chce. Já zase neměla přistoupit na to vyvolávání, možná bych pak v tom capu opravdu porodila (rodila jsem tři dny a nakonec akutní císař). Ale stejně jsem ráda, že jsem jela tam, přiložili mi dítě hned po probrání a pak ji nosili pokaždé, když se probudila. A napodruhé mám slíbený "reparát" v capu, i když jsem po sc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.