| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

myšule10 tak jsi to zvádla a ptala se i za mě, šikulka~R^
takže žádná další vyšetření? rovnou stimulka? to je teda jako u nás:-) na vánoce by to bylo hezké ale já jsem posera nervit se o tak krásných svátcích, další z důvodů proč chci jít až po novém roce ale oni si taky v Pronatal vezmou dovču a pak sháníš kdo by tě kde kdo vzal~l~ a u nás v rodině to je ve velkém asi by mi bylo moc líto že tam nejsem s nima
Na ležení po ET mám názor stejný s WISDOM, kdyby v carech věděli že pomůže stát 2 hodiny na hlavě tak by nám to už dávno řekli. Studii o úspěšnosti už dělal nějaký docent z Rakouska a nebylo vůbec prokázáno že by ty co ležely měly větší úspěch ono taky a hlavně záleží na duševním rozpoložení a když se něco málo dělá nemyslí se na to, normální těhule to ani nevědí že těhule jsou~;) Já ležela 3 týdny, holky fakt skoro měsíc než byl vyřčen ortel a to jsem se zvedala jen na WC a na kontroly k doktorovi který pořád nevědeli jestli jo nebo ne a už to neudělám takhle už bláznit fakt nebudu~t~~t~~t~ když to stejně neovlivním

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.