skramusko, do bugaboo nejdu, tam leží dítě skrčený jako ve starověkým hrobě, to se mi nelíbí, chci kočár, kde si může natáhnout nohy. Navíc má miniaturní kolečka a my u nás nemáme pořádný silnice a jezdíme furt do lesa. Chci něco co má kola jako traktor.
Navíc je to hrozně modní záležitost, i když na první pohled pěkná. Já ho původně chtěla, ale pak jsem viděla jak vypadá po výletu do hor, resp. musel se vláčet jako taška na kolečkách, po čtyřech kolech nejel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.