Maminky, chtěla jsem se zeptat, zda byste dítěti koupily Nutrilon z Polska (tam pod názvem Bebilon)? Koupila jsem Bebilon Comfort, složení, dávkování i chuť má stejnou jako náš Nutrilon Comfort. Stojí ale o 70 korun méně než tady, takže za cenu 10 Nutrilonů mám 14 Bebilonů. Kamarádka mě ale odsoudila, že na malé šetřím a že by to ona nikdy neudělala. Teď se cítím jako krkavčí matka, co ohrožuje své dítě šmejdem z Polska. Taky vám připadá zbytečné platit za totéž mnohem víc a nebo byste za žádnou cenu na tomto nešetřily?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.