Dabo, chleba i rohlíky v sáčku v chlebníku a chlebník zaklizený v horní skříňce linky, pro mě je i chlebník na lince asi bordel . Tam nesmí být nejlíp nic, no povoluje se konvice . Ale třeba nedávno nám dojel friťákl, možná tp bude jen malá závada a stál 4500Kč, jenže on nejde nikdy úplně zvenčí pěkně vyčistit, jak to už u bílých fritéz bývá, takže jsem to uvítala a včera jsem se rozhodla, že žádná oprava a poletí pěkně rovnou do kontejneru, hned bude na lince zase víc uklizeno
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.