Syn zatial len slabikuje ale vobec nepriklada vyznam tomu co povie. Zle reaguje aj na svoje meno akoby nepocul ale pocuje len jednoducho bud nema zaujem alebo ani nevie ze to volam na neho. Vobec neukazuje, nevie urobyt papa iba ako mu pridrzim rucicku tak zamava a aj to len podla nadady. Mam pocit ze mi kolkokrat vobec nerozumie co od neho chcem a aj ocny kontakt je dost slaby. Okrem toho je na tom horsie aj s hrubou motorikou. Je tomu asi 2 tyzdne co zacal sam chodit ale zatial sa bez opory nepostavi. Chodime na neurologu dostali sme encefabol ale zatial nejake extra pokroky nevidno. Dnes sme dostali ziadanky na vysetrenie sluchu, psycholog a genetiku. Vedela som ze to budeme musiet vsetko absolvovat ale teraz ked mam tie papiere v ruke som z toho nejaka spatna. Vobec neviem co nas caka. Nemyslim ani tak vysetrenie ako synovu prognozu. Ak mate alebo ste mali podobny exemplar doma ako ste napredovali, kedy zacali vese deti hovorit prve slova a vobec ako mam synovi pomoct sa zlepsovat???