| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den, mohu také malý dotaz? Také bojujeme s p. učitelkou. Dcera je červencová, ale i přesto jmse jí nechali jít do první třídy. Ve školce i u zápisu byla šikovná a i po hovorech s učitelkami jsme jí odklad nedali. Nyní asi už lituji. Nebo nevímjestli to není učitelkou. Nebo jestli jí nesrovnávyjí se starší dcerou,která je klidnější a od první třídy má samé 1. Mladší dcera je trošku divočejší, ale doma u úkolů vydrží a hezky je semnou dělá. Po 14 dnech ve škole mi učitelka vzkázala, že neumí počítat a že máme trénovat sčítání do 5 a přitom v matematice malovali a vyplňovaly teprve do 3. No nic trénovaly jsme a uvidíme. A dnes přinesla v notýsku poznámku, četba - nezvládla. Učí se A O E a doma čte celkem dobře, jistě že se občas splete, ale přijde mi to ormální, když se sama opraví. Tak už vážně nevím co ta učitelka chce. Nebo má ve tříde samé geniální děti??? Jen naše dcera je pomalá? Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale nějak mě to dnes sebralo a lituji, že jsme jí nedali odklad. ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.