souhlasím - z čerstvého droždí obecně máme lepší výsledky,.. a propadlý nekřupavý chléb jsem měla když bylo řídké těsto - chce to ohlídat, nebo ozkoušet - já teď u většiny receptů dávám víc mouky a vše jde lépe - hodně záleží na suchosti mouky, pak je právě potřeba to ohlídat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.