Přidat odpověď
Líbí se mi – prima učitelka, prima kolektiv (zatím se mi zdá, že děti ve třídě jsou na úrovni, co jsem zahlédla na hřišti, líbí se mi, jak se k sobě chovají apod. Malá škola, malé město, jedno fotbalové hřiště, osobnější vazby, děti asi tuší, že tuhle učitelku nemá každý…)
Vadí mi: prodej svačin. Na seznamu byla původně mléka, ale byla dotovaná, což znamená, že 1 dítě má nárok na 1 mléko. Není, kdo by dělal čárky, a proto se mléko zrušilo. Není ani dotované ani nedotované, prostě žádné. Prodávají se jen nezdravé sušenky, trvanlivé croissanty s čokoládou apod. Výrobce croissantů rafinovaně přikládá k rohlíkům sešity na sbírání nálepek a nálepky za každý koupený rohlík. Děti zběsile sbírají nálepky a dennodenně se nacpávají nějakým hnusem. Kluk nějaké peníze má, koupil to jednou, svačiny se nedotknul. Měli jsme nějaký rozhovor na to téma, dnes si koupil na radu kámoše z 5. třídy něco zdravějšího, ale zkouší to na mě („všichni kluci sbíraj nálepky, jen já ne…“ „Proč já nic nesmím…“). Fakt mě to štve.
Předchozí