| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zerat, oni sami chodili sem tamněkam i dřív, ještě před školou, jsou zvyklí-a já taky..Bezhlavě je nikam nepouštím, tam, kde uznám za vhodný, klidně.
Cizích lidí se můžeš bát i později..A pokud by měli sami přecházet rušnou křižovatku, tak to bych je asi nepustila,u nás si to můžu dovolit..Na hřiště chodí Denis sám od pěti let, jen vyfasoval neónovou vestu, je opatrnej..
Ale to nedávám jao obecně platný doporučení,já si to můžu dovolit u svých dětí..Jen říkám,že mobil může bejt dobrej pomocník...Mimochodme,psala jsem,že mladší syn ho nemá, ten je voženej do školy a zpátky, na nějakou akci mu půjčuju..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.