ja mam auru nejprve me brni prava ruka, pak poruchy zraky, neco jako mzitky nebo kdyz v TV vykostickovavaji obliceje, pak to prejde na rec - nejsem schopna promluvit (nebo spis promluvim ale jsou to jenom shluky hlasek a slabik) a mam problem i vnimat. A nakonec tupa bolest hlavy.
I u me rozhodne spoustec HA. Co ji neberu, tak jsem v pohode. Akorat jak jsem otehotnela, tak prvni 3 mesice jsem to mela obden, to byla hruuuza.
cinii jsem mela, ale na me nefungovala... ale pak se mi diky vysazeni HA cetnost snizila, tak jsem si ani nesla pro jine leky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.