| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Huhu, tak to máme úplně stejné příznaky aury. Do té doby jsem mívala bolesti hlavy bez aury.
Já auru poznala (teda nepoznala, netušila jsem, co to je) poprvé při druhém těhotenství, několikrát do měsíce špatné vidění na jedno oko - takové foreskující kolo v zorném poli, jako kdybych se dívala dobu do sluníčka, k tomu se mi občas přidalo brnění obličeje a jazyka, pak to ustoupilo a přišla jednostranná ostrá bolest hlavy. Od porodu jsem měla od aury pokoj, měla jsem opět jen bolesti hlavy bez aury, až teď nedávno opět (přisuzuji to HA, protože právě tu jsem v té době začala užívat).
Tentokrát jsem mi k tomu foreskujícímu kolečku v jednom oku a brnění přidala ještě řečová porucha. Ta mě vyděsila hlavně. Neschopnost vyjádřit se - věděla jsem co chci říct, ale nedokázala jsem to dát slovy dohromady.

Byly jste na nějakých vyšetřeních? Mě neuroložka poslala na oční, eeg, rentgen krční páteře (prý mám děsivě ztuhlé krční svalstvo), rehabilitace. Vše mám ok.
Jsem z toho nepříjemně pořád vystresovaná, bojím se, aby to zase nepřišlo. Než jsem zjistila, co to je, bála jsem se nejhoršího. A nějak mě to psychicky sebralo. :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.