Já Ti nevím Terezo, ale úplně z Tebe čiší nenávist. Ublížila nějak i Tobě? Jinak Tě chápu, jak to celý asi myslíš. Ale láska si nevybírá a lidi se prostě do sebe zamilujou a může to být naprosto hloupej chlap a moc chytrá ženská nebo úplně rozdílné povahy, vrstvy, věkové rozdíly. Prostě je to ta zapeklitá chemie a prostě s tím člověk nic neudělá. Ale ona taky nebude zase tak příšerná, asi temperamentní, zvláštní, ale na každým je něco alespoň trochu zajímavého nebo zvláštního, co někoho může dost lákat a tak. V tomto člověk nikdy nenajde logiku. Ale třeba kdyby jsi s ní mluvila nebo ji lépe poznala, tak bys zjistila, že třeba není tak hrozná
Já třeba jsem taky takový oheň, když se naštvu a to pak jde veškerá logika bokem, i rozum a všechno. Nikdy jsem nebyla tak zlá na nikoho, jako na svého "partnera" a přitom bych řekla, že jsem mezi lidmi docela oblíbená. Jeho nohsledky mne nenávidí a přitom mne vůbec neznají. Jak tenkrát, když jsem četla sms od jeho milenky, psala, že se mu nediví, že je alkoholik, protože po 8.letech se mnou by byl každej alkoholik a že jsem magor. Přitom mne ta daná dotyčná prostě zná jen z vyprávění od něj. Neříkám, že bych byla úplně "průměrná", ale jsem normální člověk, kterej prostě žije, jak umí, snaží se žít dobře a prostě když ho někdo hodně naštve, tak se dokážu fakt rozohnit