Přidat odpověď
Měla jsem také problémy s braním antikoncepce. Po prášcích jsem měla mnoho vedl.účinků (negativních), nitroděl.tělísko nebylo možné po konizaci dělož. čípku. Byla jsem "bohužel" velmi plodná a dokonce 2x otěhotněla i přes hormony. Lékařka mi tvrdila, že to není možné,že jsem musela dávku vynechat. Ale není to pravda, tak ať mi to někdo vysvětlí !
Mám dvě děti, dvě riziková těhotenství a dva komplikované porody. Neustálý strach z dalšího nechtěného těhotenství a nakonec mě opustil partner.
To vše mne trochu popostrčilo k řešení situace a to razantním způsobem - sterilizací.
Mohu říct, že od té doby nastal obrat v mém milostném životě. Samozřejmě k lepšímu. Bohužel od operace jsem začla trpět bolestmi hlavy, návaly horka, zvýšeným pocením a neustálým přibýváním na váze. Během deseti let po sterilizaci jsem přibrala postupně 20kg.!! Opravdu nevím zda to jsou následky sterilizace, nebo fakt že již 8 let nekouřím, špatná životospráva, nebo předčasné příznaky přechodu. Lékaři tvrdí, že operace je bez příznaků, ale znáte to , vyjímka potvrzuje pravidlo a každé tělo reaguje jinak. Přesto je to super řešení pro ženu, která už nechce mít děti a s antikonc. má problémy.
Jinak bych tuto operaci soudně nařídila všem ženám, které zabijí, či pohodí novorozené dítě, či se o své děti nestará a plní jimi ústavy.
Předchozí