Přesně tak. Když jsem čekala dceru spokojila jsem se s tím že mi doktor řekl že testy dopadly dobře a hodnoty jsou v normě, teď v tom prostě budu šťourat víc nedá mi to. Prostě až k němu v pátek půjdu budu šťoura a ač to bude možná trapný tak na jeho postoj k potratům se zeptám, protože ta TV reportáž mě dost vyděsila.
Děsí mě i částečně tahle diskuse která se převrátila proti matce, kvůli tomu, že řekla že by šla na potrat, jó mohla klidně pokrytecky říct jak by si dítě nechala a milovala jak story z americkýho filmu fakt
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.