No on neokecaval, on jednoduse ujistil, ze je vse v poradku. Ja se ji vubec nezastavam, ale vim z vlastni zkusenosti, jak se ja - jinak velmi asertivni a komunikativni clovek - chovam u doktoru. Hodinu zmoulam v cekarne liste s 5ti body na ktere se chci zeptat, porad si je ctu dokola, abych ani jeden nezapomnela a vejdu do dveri a vsechno zapomenu, koktam, chovam se jako magor IQ 50. Minule jsem sla k zubari 2x jen proto, ze jsem mu pri prvni navsteve zapomnela sdelit ze me boli jeden zub uz tyden. Proste po prektoceni prahu jsem bolest prestala citit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.