Erži, hoď...
Jinak já bych do tohodle (cheescake) taky docela šla, mně ty krémový dorty taky nechutnaj blééé
Tess, a cena?
To je super, že má Tygr svůj názor, já si názory svého "na pohled andělského modrookého" chlapečka "užívám" už asi tejden, jak není po jeho je zle, to se dokáže vztekat nebo pro změnu se hystericky rozbrečet, až se slzy ŽALU řinou o 106
No mám dost z něj...
Teď taky - chtěl si ještě hrát s mašinkama, tak mu říkám, už ne, budeš si hrát zejtra, podívej, venku je tma a mašinky už chtěj taky spinkat...a on spustí huronskej pláč, že nechce spát atd...
Jeno, polepšovně jsem se od srdce zasmála, a on Bojek ví, co to znamená?
Sranda, co se týče Pokémonů, jsem zas já úplnej mimoň, teda vím, že něco takového je (i samolepky?), ale that´s all....
No, Štěpán si taky slušně pokecá a dozvíte se od něj kupu "užitečných" věcí, ale znám tento pocit s Haničkou, když jsme chodívaly na písek a děti i MLADŠÍ si semnou v pohodě pokecaly (a mezi sebou samozřejmě) a Hančí prdlajs...
No ale ono se to zlepší, dámy, jen vyděržáť!
A propos - Hančí byla dnes opět pí uč chválená (to se v běžné MŠ nikdy nestalo!), že umí krásně počítat
, barvy, tvary...Tak konečně se snad dočkám, že i moje děťátko nebude na besídce pouze za křoví, protože vpředu stojí jen ti "chytří"...
Byla jsem dnes v knihovně a půjčila jsem celé naší rodině kvanta knih
, Hančí 3 x malované čtení od Havla - a je supééér! Začala jsem jí číst Děti z Bullerbynu (já tu knihu milovala)