Ráda bych touto cestou informovala všechny nastávající maminky o porodnici v Neratovicích. Po celou dobu pobytu o mě a o mého Matýska bylo pečováno jako v bavlnce, porod probíhal v klidu, asistentka pomáhala, co to šlo, uklidňovala, komunikovala a vše vysvětlovala. Sestřičky na novorozeneckém mi několikrát denně trpělivě vysvětlovaly a ukazovaly, jak správně kojit, jak koupat, přebalovat atd. Vždy byly maximálně ochotné odpovídat na mé dotazy. V noci mi pomáhaly, když Matýsek plakal, povídaly si se mnou a utěšovaly mě, když na mě přišel splín. Jídlo bylo moc dobré a vždy teplé! (jen večeře v pět odpoledne je na mě trochu brzy) Po večeři ale vždy následoval ještě jogurt nebo přesnídávka.
Každý den mi vytírali v pokoji a umývali koupelnu a kdykoli jsem potřebovala např. převléct postel nebo něco doplnit, vždy mi ihned vyhověli.
Prostě veškerá komunikace probíhala na přátelské úrovni a na ochotě pomoci. Ještě jednou tímto děkuji všem sestrám i doktorům, se kterými jsem se po čas mého pobytu v Nera setkala. Příště zvolím opět Neratovice!
Předchozí