Mám ho už na druhé dítě. Nevyšisoval ani trošičku, ani mé kamarádce, co ho taky má. Zimy zažil pořádné, se sněhem problém nebyl, má celkem velká nafukovací kola a nevadilo mi, že jsem si musela prorážet 3 stopy, protože je lehký. Nánožník se dá koupit neoriginální (originál není) třeba od emitexu (nebo jiný na velké tříkolky), nebo ušít. Já ho neměla a ani nechci. Mám fusak, nebo nožky přikryju dekou. Fajn je zmenšovací vložka do sporťáku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.