Ma zkusennost je bohuzel takova, ze kdyz testuju, mam slaby prouzky porad...Nemam spravny zensky hormony (jednu dobu mi vynechavala MS a nedostavovala se ani po vyvolavacce, tak se na to prislo) a tak i udrzet tehotenstvi je v mym pripade problem...Svoji chybou jsem uz 3x potratila, vzdycky mezi 6-7tt...testovala jsem co 2-3 dny a cekala na silnejsi prouzek...ale pokud hned kolem 28-30 DC (mivam celkem pravidelnou MS) nenasadim Utrogestan nebo mu podobne prasky na udrzeni, tak se asi dalsiho prcka nedockam... Proto ted uz budu radeji testovat driv a hned pujdu k dr., vi o mym problemu a ma snahu to pohlidat (diky nemu mam aspon Ondru :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.