Ahoj Leni, každý rok dumám, že naše "nové" párkrát použité prodám, tak kdyby náhodou na ně došlo letos, ozvu se Ti ;-) Teda nebudeš-li mít už náhradu. Po mých zkušenostech musím říct, že se nám mnohem líp osvědčily plastové sáňky - líp jezdí, jsou lehčí na vlečení a celkově mi víc vyhovují. Vloni jsme jedny plastové pořídili starší dceři a letos budeme shánět tytéž ještě jedou pro mladší. Dřevěné velké sáně jsou strašně těžké na vlečení dvou dětí a při sjíždění není-li opravdu velká kopice sněhu a velmi dobře uježděného, tak mi přijde, že brzdí... Já jsem ty dřevěné chtěla vloni prodat, manžel byl proti...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.