| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme zakrs. králíka přímo od chovatele (ale sprostředkovaně přes kamarádku, navíc ten chovatel je chová na výstavy, takže je nemá doma, ale normálně v králíkarnách) od začátku prázdnin. Prý se narodil letos v lednu. Ale strašně mě sere (sorry, ale fakt dost)! To že bobkuje, když je puštěný, mi zas až tak nevadí, to se lehce posbírá. Ale skoro každý den taky likviduju kaluž s močí! Kdyby aspoň ničil koberec, ale nejradši to dělá nahoře na sedačce, kde si vyskočí nebo když zapomeneme na zemi nebo na sedačce nějakou peřinu nebo deku, tak to udělá do ní. Co s tím? Nevím, jak ho mám naučit, aby chodil na záchod na jedno místo, třeba do nějaké nádoby, jak jsem četla. Ta místa, kde chodí močit, tak jsem už několikrát čistila octovou vodou, stříkala voňavkou a stejně tam pořád chodí. Mám sto chutí dát ho pryč. Taky by mě zajímalo, jak vysoko vaši králící vyskočí? Udělali jsme zábranu skoro metr vysokou a tu bez problémů přeskočil ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.