Přidat odpověď
Je zajímavé, že lidé argumentují primárně nedůvěrou v to, že by mohl někdo dělat něco poctivě. Proč není tak vyhraněná nedůvěra ke konvenčně vyrobeným potravinám? Protože jsme si na nekvalitní konvenci prostě zvykli, včetně toho, kolik stojí - protože náhražky jsou prostě levné. A když to někdo chce dělat lépe, tak je to podezřelé a najednou děsně drahé.
Stojí za to vnímat veškerý přínos ekologického hospodaření, nejen to, jak vám chutná. Poslechněte si, jak mluvil 1.9.2010 pan Sklenář z biofarmy Sasov v pořadu Zátiší na Radiu 1 a udělejte si samy/i úsudek, jestli tak může mluvit podvodník http://www.radio1.cz/zatisi/?subp=97. Kromě toho je ten rozhovor příjemný a napěchovaný informacemi, které mnohé osvětlí.
Předchozí