Já zažila něco hodně podobného .. Ale probíhalo to trochu jinak, přišla jsem mu na flirtík, domlouval si schůzky s nějakou slečnou - uhodila jsem - měli jsme asi týdenní krizi, kdy jsem trpěla jak zvíře a furt ho sledovala a skoro pořád řvala
a lezla mu do mobilu (teď bych si za to
) a dovídala se další a další pikantnosti, načež proběhla finální hádka při které mě poslal do pr..., ponižovala jsem se šííííleně, furt jsem brečela, stěhovala se od kamarádky ke kamarádce, páč jsem nevydržela o samotě, furt jsem mu psala, prosila, no
Heleď já tě chápu. Já byla mladá a měla jsem pocit že ho strašně potřebuju, že bez něj to nepůjde, nejsem nic. Nebyla to pravda. 3 měsíce po rozchodu jsem poznala svýho manžela - nejúžasnějšího chlapa pod sluncem
Jsme spolu 4 roky a nehádáme se, klape nám to po všech směrech, je to ten Pravý
. Víš já tenkrát myslela že ten Pravý mě opustil a že jinýho už nepotkám.. Ale ten Pravý se pozná tím, že nikdy neodejde
. Věř mi, jestli se teď hrabeš ve sračkách, musíš najít dno a odpíchnout se od něj, a to za tebe nikdo jinej neudělá .. Čeká na tebe někdo mnohem mnohem mnohem lepší!!!! Neboj se