| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny. Tak tady dva dny pročítám všechny možné diskuze a názory především od žen, tak se taky na něco zeptám.
Já 28 let, žena to samé. Jsme spolu již 11 let a svoji 3 roky (bez dětí). Oba jsme svoji první partneři. Před dvěma měsíci žena přišla s tím, že by chtěla vyzkoušet jiné mužské. Mám s tím velký problém. Já sex miluji a žena teoreticky ne (asi ale ne se mnou), nebo proč by chtěla jiného chlapa. Chápu, že jí už po jedenácti letech nepřitahuji, ale já jsem ten co si musí říkat o sex. Jsou období, kdy spolu spíme 1xza měsíc a někdy 1týdně. Pro mě je to málo, ale vždy se na to těším. Hodně jsem přemýšlel, zda jí/nám to mám dovolit. Prý cca dva měsíce sexuální volnosti. Samozřejmě mi vadí, že v okamžiku, kdy na ní šáhne nějaký chlap, tak jí se to určitě bude líbit. Vše nové je pěkné pak bude srovnávat a bohužel asi budu ten druhý pak jí to se mnou třeba nebude bavit vůbec. Bourat vztah nechce. Má mě ráda, já jí mám rád. Podpora ve vztahu oboustraná. Párkrát jsem slyšel, že páry žijou spolu a každý má milence/ku, ale takto to já nechci. Prý ani ona. Tvrdí, že třeba jí to probudí opět chuť na sex se mnou, ale já mám spíše obavy, že jí to probudí chuť prodloužit toto volné období do aleluja a se mnou bude spát jen abych dal pokoj. Takto to já nechci. Máte někdo podobnou zkušenost a výsledek a rád si přečtu myšlenkové pochody Vás žen, protože jste moc složité třeba si z toho udělám nějaký názor. Děkuji moc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.