| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak to me Mickey rozesmalo, vcera mi starsi posilala presne tenhle link, jestli pry nechci pro malou do skolky tyhle~t~
http://www.crocs.de/crocs-crocband-gust-boot/11094,de_DE,pd.html?cid=485&cgid=boys-footwear
JackWolf. mame u nas, chodim tam, nakupuju pro celou rodinu, a je mozne, ze prave tam jsem je zahlidla...to ja tam jeste juknu. Jinak to mohl jeste byt karstadt sport....ale urcite jsem je nekde videla. No, ja vcera usoudila, co se tech crocs tyce /Anny ma presne tyhle same ale pod kotnik, ma je na lod, jsou to dobre boty na lod~:-D/, asi tak dobre jako ty kamik nebudou. Sice vypadaji uzasne, ale nejak sem k nam mi sedi ty kamik vic...tyhle crocs by spis clovek zvolil jako teplejsi holinky, me stve, ze ty jsem zrovna nedavno koupila do skolky, ale troje holiny fakt mit doma nemusime, takze na pristi rok. I kdyz starsi ma taky crocs na zimu a je s nima moc spokojena. Ale ona je na ne ulitla, ma od nich ruzne modely na cely rok~k~....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.