| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
já sice nemám syna, ale mám dvě dcery, mladší totálně nesmělou. Starší hraje už dlouho házenou, jezdí na závody atd. Mladší jí záviděla úspěch, medaile a chtěla také hrát. Trochu mě to překvapilo, protože je strašný introvert a házená je dost drsná kolektivní hra. V osmi letech jsem ji tedy přihlásila a ze dvou prvních tréninků ji vyzvedávala s pláčem - bylo jí třeba líto, že nechytila míč, který jí spoluhráčka hodila...:)) Nechtěla tam chodit, ale trápilo ji to. Nelámala jsem ji a nechala ji, dál jsme chodili na zápasy té starší fandit. A najednou jsem si všimla, že dobře zná pravidla, že si na chalupě hraje s míčem, že chce házet míč...a po roce mě uprosila, že to chce znovu zkusit. Tedy jsem ji opět přihlásila, s trenéry promluvila - a už chodí druhý rok, pyšně nosí obrovskou tašku s dresy, baví ji to a jde jí to. Asi ještě potřebovala ten rok navíc na posílení psychické odolnosti.
Ale hlavně - strašně moc záleží na trenérech!
Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.