| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ted´ nevím jak to přesně myslíš, jako popere s tím, že na něj příjdou chutě třeba ve 25 letech, protože na střední si neužívali (jedno z jakého důvodu)? Jeslti to myslíš tak, tak jasně, každý se s tím pere po svém ... jsem reagovala na tu poznámku, že "jak by slyšela mluvit svého 17-letého syna" ... to mi totiž nepříjde vtipné, takhle to schazovat ... sex a to co se kolem něj často odehrává není žádná pubertální vyrážka, s tím se potýkají různé věkové skupiny, souvisí s tím různé problémy atp. ... to, že člověk ve 30 zjistí, že si vlastně sexuálně neužil, že možná o něco přichází, to je sakra vážná věc a takové ty tlachy, že už je to dospělý člověk a měl by mít rozum, no to mi příjde směšný ... a co často propírané motto: prožij život na plno? pokud má člověk pocit, že o něco přišel nebo přichází, tak to tak asi bude a pravděpodobně s tím bude chtít něco udělat, pokud teda bude mít možnost ... nemusí jít samozřejmě jenom o sex, ale třeba jiné věci, lidi mají různé sny a po pár letech se hecnou a začnou si je plnit (třeba cestování nebo co já vím co, cokoli) ... sorry, už lítám ~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.