Tak já bych jí to nepovolila, protože je možné že pak s tebou nebude chtít vůbec. NApř. můj manžel taky neměl nikoho předemnou, jednou jsem se ho ptala a on říkal že pokud by to bylo kvůli sexu tak se o tom já nedozvím, že mě má rád, ale že nemá potřebu a sex není na prvním místě vstahu. A já bych to asi nepřenesla přes srdce kdyby to udělal a já to zjistila.....
A Ani já bych mu to neudělla jen kvůli sexu, není to nejhlavnější ve vstahu i když je potřeba, promluvte si spolu.
My jsme spolu 9 let a z toho 5 let manželé a 2 děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.