| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

bohužel tento problém řeším.
to Zojanda: děkuji moc za tvé myšlenkové pochody a náhled na věc
to radši anonym: pěkně napsané, moc zkušeností, ale stejně to děláš jinde, takže to může udělat i bez mého svolení a je to v pytli tak jako tak.
To všem: ve vztahu jsme otevření, není to vypočítavá potvora, do budoucna jsem v její hlavě já jako otec jejího dítěte, člověk na kterého se může spolehnout a další důležité věci pro vztah (to samé ona pro mě). nejsme ani jeden povrchní. Holt problém. To že mi to řekla neberu jako urážku (ani to tak nemyslela) prostě to má v hlavě a má nás/jí to trápit? Z reálného hladiska je to dobře. Ve vztahu má být spokojenost. O sexu bych si s ní povídal hodiny (bohužel na sex není - kormě prvního roku chození, že :-) )nebo teda není na sex, pak se ovšem příčí otázka proč chce někam jinam. Stále doufám, že je to pouze tak jak někdo napsal ta rozežranost. Nechci aby mě podváděla a když se podívám kolem sebe,tak je toho plné náměstí a ti druhý partneři si myslí jak je vše v pohodě. Taková představa o společném soužití není a ona to ví. Možná proto mi to i řekla. Zatím jsem částečně rozhonutý to povolit. Ale vše můžu změnit v poslední minutě podle jejího chování. Když to neudělám, tak myšlenka, že možná někde šu..á je horší, než když vím, že tehdy šu..la. a vrátila se do mého života (samozřejmě bez toho aby to dělala tajně dál a bez toho aby chtěla něco takového znova, to bych jí asi rozvnou zakopal). Nepatřím mezi ty typi, že manželsvtí je v pohodě ale každý má jiného partnera na sex. I když taky to někomu vyhovuje a klape jim to. Ale má představa je se všim všudy, tak asi jenom dobře, kdybychom to ukončili. A pokud spolu nezůstaneme, tak asi lepší teď, než pak řešit tuto věc v její hlavě po dalších dvou letech a už s mimčem. Proč to nemůže být jednoduché :-) dík všem

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.