| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ha jsem doma~:-D

Po dlouhým hledání jsem našla ty Mai lacláče, tady jsou ve vel. 152

http://cgi.ebay.de/Jeans-Latzhose-VINGINO-Modell-EVA-Gr-12-EU-152-/300473065671?pt=Kinderbekleidung_M%C3%A4dchen&hash=item45f59720c7

:-) v reálu jsou ještě mnohem hezčí, fakt je miluju~s~

Koukám že si s holkama užíváte, mě to čeká s Míšou, zatím zaplaťpánbůh řeší jenom vlasy a parfémy ~e~ a oblečení ne ale až začne tak se z něj pose.u... Je estét, ale na 4 roky fakt brutální~e~ Zrovna mi říkala holka co je hlídala že večer si zapla televizi když už šli spát, Míša na to chvíli koukal a pak znechuceně pravil ať tam dá něco jinýho- na dotaz proč pravil že ta ženská v televizi je škaredá a tlustá a nechce se na ni koukat ~e~ Líbí se mu v podstatě jen modelové a modelky, když se k takovejm fotkám nachomejtne zírá na ně jak u vytržení, kamarádovi minule zaujatě vyprávěl že viděl jeho fotky a že se mu líbilo jak měl na nich udělaný vlasy~t~ Lidi na ulici dělí na "krásný" a "škaredý a tlustý" (vše nad vel. 36), přičemž když je někdo "škaredý a tlustý" otáčí se se znechuceným výrazem a hlasitě to komentuje (bohužel německy), eventuálně komentuje stylem "A proč není namalovaná?", přičemž sám zdůrazní že on je krásnej~t~ Dneska se popral s mladším bratrem, slyšela jsem histerickej řev z pokojíčku, na dotaz co se děje ječel že mu Spiro sáhl na vlasy a že je teď má škaredý a musím ho zas učesat~t~ Ten až bude v pubertě, pánbůh s námi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.