Ha jsem doma
Po dlouhým hledání jsem našla ty Mai lacláče, tady jsou ve vel. 152
http://cgi.ebay.de/Jeans-Latzhose-VINGINO-Modell-EVA-Gr-12-EU-152-/300473065671?pt=Kinderbekleidung_M%C3%A4dchen&hash=item45f59720c7
v reálu jsou ještě mnohem hezčí, fakt je miluju
Koukám že si s holkama užíváte, mě to čeká s Míšou, zatím zaplaťpánbůh řeší jenom vlasy a parfémy
a oblečení ne ale až začne tak se z něj pose.u... Je estét, ale na 4 roky fakt brutální
Zrovna mi říkala holka co je hlídala že večer si zapla televizi když už šli spát, Míša na to chvíli koukal a pak znechuceně pravil ať tam dá něco jinýho- na dotaz proč pravil že ta ženská v televizi je škaredá a tlustá a nechce se na ni koukat
Líbí se mu v podstatě jen modelové a modelky, když se k takovejm fotkám nachomejtne zírá na ně jak u vytržení, kamarádovi minule zaujatě vyprávěl že viděl jeho fotky a že se mu líbilo jak měl na nich udělaný vlasy
Lidi na ulici dělí na "krásný" a "škaredý a tlustý" (vše nad vel. 36), přičemž když je někdo "škaredý a tlustý" otáčí se se znechuceným výrazem a hlasitě to komentuje (bohužel německy), eventuálně komentuje stylem "A proč není namalovaná?", přičemž sám zdůrazní že on je krásnej
Dneska se popral s mladším bratrem, slyšela jsem histerickej řev z pokojíčku, na dotaz co se děje ječel že mu Spiro sáhl na vlasy a že je teď má škaredý a musím ho zas učesat
Ten až bude v pubertě, pánbůh s námi.