Přidat odpověď
Tabitho, i me prekvapilo, ze Ti nekdo smazal Tvuj prispevek tady v diskusi, ja to nebyla.V podstate jsem proti cenzure, ale... prolitla jsem si Tvuj prispevek a neodpovedela schvalne(vysvetlim) a jelikoz tady v podstate vubec nechodime a take jsme meli svatky, tak jsem na to zapomnela.
Jinak, nevim, a taky me ani nijak nezajima, co te prekvapuje a co ne, jelikoz nejsi pro me blizky clovek, internet je mi vetsinou citove vzdaleny.
Ja Ti v zadnem pripade neberu Tvoji viru, nevnucuji Ti svoji, nechci debatovat o krestanstvi a Ty stale dookola pises o jednom a tom samem. Neni to pohrdani, nebo arogance, je to proste cisty nezajem debatovat "kdo z koho". Krestanstvi vs. zidovstvi.
X krat jsme Ti to psaly, nas proste nebavi cist o krestanstvi v podobe kterou prezentujes.My jsme zidovky. Tvoji viru Ti neberem, nepresvedcujem Te o nejake nepravde, nic Ti nevyvracime. Takze.... Te prosim, abys prestala prispivat Tve prispevky o krestanstvi tady v diskusi o ZIDOVSTVI. Existuje na Rodine diskuse Nabozenstvi, tam patri cokoliv. Ne tady. Dekuji za pochopeni.
Bo
Předchozí