Ahoj,
vezmu to od toho pozitivního.
Práce bude marketingový manažer, honosný název pro člověka který vymýšlí akce na poporu prodejte, na oslovování nových zákazníků, péče o stávající zákazníky a taková celková péče o to " aby se měco dělo a oddělení žilo a bylo aktivní" A protože to bude takový flexibilní úvazek a možná taky takový hybridní úvazek tak tam bude i malá část jaké si asistentky.
A teď to méně pozitivní. Máme velké problémy s hypotékou. Protože naše přijmy za poslední období jsou velmi nízké. Manžel stále má snížený palt kvůli krizi a já z živnosti prd neb jsem měla velké výdaje nazařízení, takže v přiznání je prd. Rodíčák neberu, přídavky nemáme :-(
Takže hledáme dobrovolníky kteří s námi půjdou do hypo. Rodiče by šli, ale díky věku mám dají jen krátkou hypo s vražednýma splátkama.
Navíc nevím zda nám na rujnu něco půjčí protože je tam ten statický posude který má neblahý vliv na odhad :-(
Takže budeme asi muset ručit tím co bydlíme :-( (což nechceme
)ale asi budeme muset.
Abychom mohli rozumně splácet tak tam co nejdřív musí být nájemník, což hned tak nebude protože se to musí zajistit a pak zrekonstruovat (je to holobyt jen s vanou a bojlerem). Ale na belskovou rekonstrukci nemáme a patrně nám nepůjčí....
Co naplat že od ledna ty příjmy budou skoro normální, to nám teď nepomůže :-(
Takže skoro máme barák ale nějak nám došel humor :-( o penězích nemluvě :-(
A jak všechno zvládat? Dobrej psychiatr a antidepresiva
Příadně rum nebo tráva !
Kač.