já byla v pohodě,říkali mi Holy(holešínská),jménem ne,bylo nás ve třídě 5 stejného jména.když na mně byl někdo naštvaný tak nahatice.od mala jsem byla víc v klučičích partách,takže zvyklá se prát,tak pro mne nebyl problém někomu jednu cvaknout.to spíše ke konci ZŠ kdy holky začali koukat po klukách,nějak jsem mezi ně nepatřila a holky si mně dobírali.dnes je z tech frajerek banda ženských skejslích za pár kaček u krav amně moje bojovná povaha pomohla víc,než to ,že jsme se v 8 třídě neuměla namalovat ani rtěnkou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.