Ahoj Mici, tak jak to u Tebe dopadlo? Podarilo se s pomoci pani doktorky? A vubec - Marti jak jsi na tom Ty? Mate pro me nejake pozitivni zpravicky? Ja se na net dostanu jen obcas (teda v praci mam pristup neomezeny, ale cas neni) a tak vzdy jdu napjate na nase tema a cekam, ze si tam neco hezkeho od vas poctu:-) U me je vse pri starem, minuly mesic opet nic, nicmene ted je doba vhodna na "fazi snazeni":-)) Myslim ze to byla Martina (pokud ne, tak se predem omlouvam), kdo psal, ze manzel k tomu pristupuje laxne a ze uz uspech byl ho presvedcit, ze mit deti neni zas az tak spatne:-) Tak to jsem rada, protoze u nas je to hodne podobne ... snazim se ja, manzel to bere tak, ze kdyz se zadari, tak se zadari a kdyz ne, tak casu habakuk. No ... asi pro nej. Me ted v lednu bude 31 a ja moc casu nemam:-( Ale jak jsem uz nekolikrat psala... je moc prima si tady od vas precist, ze se v tom neplacam sama:-)) Holky - prosim napiste mi uz neco hezkeho, jako ze u vas se ty dve ocekavane carecky objevily, at nezracim (nejen ja) nadeji:-)) A kdyby se neobjevily, tak alespon jak se mate a zda jste nevykoumali nejake dalsi "zarucene" zpusoby, jak k nim prijit:-))) Mejte se prima a piste-piste-piste!!! Pavlina
Předchozí