Máme už přes 8 let Vodafone a nemůžu si stěžovat. Vždycky všechno klapalo a bylo v pohodě. Při pokusech s O2 jsem číslo hned rušila (měla jsem tu možnost), protože jejich jednání bylo tak strašný, že i přes značnou výhodnost tarifu, mi to za ty problémy s nima nestálo...připomínají mi to staré známé "když ptáčka lapají, hezky mu zpívají...".
Nevím, jak je to s aktuálními tarify, ale když jsem si zhruba před rokem porovnávala nabídky, vycházelo mi to (od nejlevnějšího): 1) Vodafone, 2) T-mobile, 3) 02
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.