| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak už sme doma z koberečku, nakonec je má dcera nejhorší a označena za lhářku, výslech byl nejdřív v ředitelně a pak se dožadoval vysvětlení p.ředitel před žáky ve tříde. Co se stalo a jak se to stalo, deti odsouhlasili zborově že nikdo nic neviděl, a p.učitelka vše kategoricky popíra. já si stojím za svou dcerou. V návalu zlosti z p.učitelky vylítlo že je pomalejší a když sem se zeptala p.učitelky jestli je jí zatěžko nakouknout do sešitku jestli má poznačenej úkol tak mi řekla že má ted momentálně na starosti místo 20 detí celkem 30 detí a že to nejde, aby u každýho stála a koukala. Podle mě když to p.učitelka nezvláda s 30 nemá tam co dělat, mi sme za jiný éry chodili a bylo nás pomalu 35 a vše bylo ok, vše se zvládlo. A ted? P.ředitele sem upozornila na to jestli se ještě něco takovýho podobného zopakuje a nemusí to být zrovna tahle p.učitelka tak to budu řešit jináč. Trošku se ve výrazu zarazil a bylo to ukončené.Chodíme i na PPP jak mi tady byla daná rada /máme trošku problém s řečí jezdíme tam už rok, od školky / a ze strany logopeda a psychologa je ze strany mí dcery vše v pořádku, máme to dané černé na bílém.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.