Přidat odpověď
Ahojky holky,
teda tady se ale zuřivě diskutuje, ani jsem vás holky nemohla dohledat.
Katulenko, ty a děti máte můj obdiv, jak jste se dokázali tak brzy zbavit dudlíků a plínek, to nám určitě nehrozí, dětem bude v pátek 21 měsíců, nočník je pro ně naprosto zbytečný opruz, ale když na tom teda trvám, tak oni milostivě posedí, zato dudan, to je věc sakra důležitá. No prostě máš můj obdiv a dodatečně gratulace k narozeninám, už jsou takový malý velký. Krásný!!
Jani, Bětuška je expertka, dej jsem nějakou tu fotečku. A copak je s vaší ředitelkou?
Ostatní si moc nepamatuju, omlouvám se. Zahlédla jsem Mlču a Mon, ahojky holky.
Jinak k tomu přídavku, no kdo by nechěl víc peněz, ať už je důvod jakýkoliv že. Mohlo by být líp, mohlo by být i hůř, holt se musíme popasovat s tím co máme. Já tedy měla porodné opravdu dvojnásobné a o dva měsíce delší pěněžitou pomoc v meteřství. Natálka dědí po Karince, dokonce i po Šimonkovi, je o dost větší, takže i botky, což je velká výhoda. Jinak mám super kamarádky s malýma dětma, vzájemně si hadříky půjčujeme, měníme, darujeme. I postýlky a lehátka jsem měla a mám vypůjčené, opravdu úleva. Teď taky řeším, jak obléknout děti na zimu, zaplatit x tisíc za proužky do glukometru pro Karinku, vyřešit Vánoce. Tož tak.
Holky, nemáte nějaký tip na kombinézky, chtěla bych kvalitní pokud možno v barvě pro každé dítko za rozumnou cenu. To jsem teda nenáročná co.
Předchozí