Ahoj, ráda bych se zeptala, zda jste letos některá rodila ve Vrchlabí a jaké jsou vaše aktuální osobní zkušenosti. Já jsem tam rodila v roce 2001 a 2005 a byla jsem moc spokojená - úžasné porodní asistentky, doktoři, všichni. Do porodu mi nezasahovali, jen radili a pomohli když bylo třeba, děti mi dali hned a vůbec je nikam neodnášeli. Obě se narodili bez nástřihu a natržení. Teď se tam chystám potřetí, tak bych chtěla vědět, zda se to tam s novým panem primářem příliš nezměnilo - myslím co se týče přístupu k přirozenému porodu - zda nenutí rodit vleže apod. Děkuju za odpovědi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.