| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to hodně ponižující situace, to je fakt. To lhaní by mě fakt štvalo. Ale pokud ho chceš i přesto udržet, nezbyde asi než zabojovat.
Pokusila bych se překousnout všechnu zlobu z toho ponížení a začít naopak ze sebe dělat anděla. Nenápadně samozřejmě.
Usmívat se. Být laskavá a velkorysá. Mít vlastní zájmy. Občas si nechat poslat sms z neznámého čísla. Zavzpomínat, co má či měl rád, co už by mu mohlo chybět, co se mu líbí a pod. Věnovat se sobě (zajít do kina, ke kadeřnici). Občas se nechat vidět někde, kde by tě nečekal. Atd.
Nehádat se, dělat jakoby nic. Jakobys dobře věděla, že tak skvělou ženskou, jako jsi ty, by bral každej všema deseti...
Já vím, je to jen teorie a velký divadlo, ale kdysi mi to zafungovalo. Jen vždy stojí za úvahu, jestli ten chlap fakt stojí za to překonávání.
P.S.: Máš neurčitej název tématu, asi ti to přejmenují nebo odtématujou...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.