Přidat odpověď
Jahodo nepíšeš tu, kolik vám oběma je a jak máte velké děti... resp. zda jsi na mateřské. Tohle by pro mě byly hodně rozhodující faktory při rozhodování.
Můj manžel mi byl nevěrný už když bylo dětem 1,5 roku. Tehdy jsem se rozvést neodvážila, protože jsem na něm byla finančně závislá. Takže jsem přestála telefonáty milenek k nám domů i jeho několika denní nepřítomnosti. Milenek pak bylo ještě několik. Nakonec odešel, když bylo dětem 9 let. I když jsem si život neuměla představit, tak teď jsem ráda, že odešel.
Naopak moji tetu podvádí strýc už léta. Mají spolu ale poměrně velký majetek, který prostě nechtějí dělit. Takže teta prostě "nic nevidí" a to strýcova milenka pracuje v jejich firmě a teta ji má denně na očích.
Takže si myslím, že není potřeba, aby jsi prohlížela manželovi maily a telefon... jestli ti je nevěrný, prostě víš. Otázka je, jak s tím chceš nebo nechceš nebo můžeš nebo nemůžeš žít. Jestli má poměr už rok, tak i kdyby opustil současnou milenku, tak si pořídí jinou. Jsi schopná nebo ochotná v tomhle žít??? A máš to vůbec zapotřebí????
Předchozí