zkoušíme reagovat na vaše příspěvky,protože tuto diskusi čteme a teď bych chtěla reagovat a napsat něco o nás.
Nejprve jsme všichni moc rádi,že pí Vaňkové,která si našla chvilku pár dnů po příjezdu domů na uveřejnění svých zkušeností a moc jí touto cestou děkujeme za pochvaly.A samozřejmě i všem spokojeným maminkám a pacientkám.Nespokojeným děkujeme za názory,které v lecčems nesdílíme a velmi nás mrzí,že při příchodu i odchodu jsem od vás nikdy neslyšela stížnosti,které máte možnost vždy říci jak při velké vizitě,tak i kdykoli mně a vždy víte,kde mě najdete.
Měly jsme v plánu uzavřít oddělení v prosinci,ale z důvodů oranizačních se toto přesouvá na leden příštího roku,zřejmě 14.-23.1.05.
Jinak všem touto cesto přejeme krásné Vánoce, zdravý Nový rok a krásná zdravá miminka a dobrou volbu zdravotnického zařízení.Dnes je možné kdykoli shlédnout jakékoli porodnické oddělení /alespoň u nás je to tak/.I nám samozřejmě záleží na spokojených klientkách a to nejen mně,ale i celému personálu včetně pana prim.Biliny i admin.pracovnice Míly Vaňkové.
Hezký nejen dnešní den přeji - Hanka
P.S. jak říká Jiří Krampol "Nikdo není dokonalý" a pracujeme "s lidmi".
Renatko - 3letého Oskárka - ozvi se,neznáš tel číslo?315637471 /měj se moc hezky - zdravím/
Předchozí